Profio – Студио за уеб дизайн и дигитален маркетинг

Edit Content

Начало

Изработка на сайтове

Уеб каталог

Какво е продуктов каталог

Продуктов каталог

Уеб сайт каталог е уеб ресурс, предназначен да организира и представя информация за продуктите или услугите на компанията. Той помага на потребителите лесно да намират продуктите, от които се нуждаят, като използват удобни филтри и категории.

Проекти

Примери за продуктов каталог

Открийте част от нашите проекти. Разгледайте нашето портфолио с изработени продуктови каталози

Цени за изработване на продуктов каталог

Планирате ли да създадете уебсайт с каталог за вашия бизнес? Цената на проекта може да започне от 500 евро и зависи от конкретните нужди и сложността на вашия проект. Ние предлагаме гъвкав подход към разходите за създаване на уеб сайт, което ви позволява да изберете оптималното решение, което отговаря на вашите бюджетни ограничения.

Всеки проект е уникален и разходите могат да варират в зависимост от фактори като обем на стоки или услуги, функционалност, дизайн и други индивидуални бизнес нужди.

Винаги сме готови да работим с вас, за да намерим най-доброто решение, което отговаря на вашите нужди и бюджет. Свържете се с нас за безплатна консултация относно изработката на вашия уеб сайт с каталог.

Предимствата на продуктов каталог

 • Удобство за клиентите

  Лесната навигация и бързото търсене позволяват на потребителите бързо да намират продуктите или услугите, от които се нуждаят.

 • Повишени продажби

  Информацията за продукти или услуги е достъпна денонощно, което спомага за привличането на повече клиенти и увеличаване на продажбите.

 • Разширени възможности за представяне

  Добавете снимки, видеоклипове и описания, за да покажете по-добре вашите продукти или услуги.

 • Ниво на доверие

  Потребителите се доверяват на компании с висококачествен каталожен уебсайт, който създава впечатление за надеждност.

 • Оптимизация за търсачки

  Продуктов каталог може да бъде оптимизиран за високо позициониране в търсачките, което води до увеличен трафик.

 • Анализ и отчитане

  Предоставяме инструменти за проследяване на трафика на сайта и поведението на потребителите, за да помогнем за подобряване на ефективността.

Продуктов каталог - Въпроси и отговори

Нашият екип за изработка ще създаде удобен административен панел, където можете лесно да добавяте, редактирате и изтривате продукти и услуги.

Сроковете варират в зависимост от обхвата на работата, но обикновено можем да завършим проект в рамките на 4-6 седмици.

Функционалността на онлайн магазина съчетава възможност за добавяне и премахване на продукти, онлайн разплащане, продуктово отчитане, управление на складови наличности, интеграция със CRM и други функции, съобразени с нуждите на вашия бизнес.

Ще получите окончателното предложение с посочената цена и времева рамка за изработка на уебсайт в рамките на 2-5 работни дни.

Да, можем да интегрираме платежни системи, така че вашите клиенти да могат удобно да плащат за покупки през уебсайта.

За да привлечете клиенти към уебсайта на вашия онлайн магазин, съсредоточете се върху оптимизацията за търсачки (SEO), за да подобрите видимостта на уебсайта си в резултатите от търсенето. Използвайте маркетинг в социалните медии, имейл маркетинг и създаване на съдържание, за да се ангажирате с вашата аудитория. Предлагайте качествени продукти или услуги, отлично обслужване на клиентите и конкурентни цени, за да задържите и привлечете клиенти.

Нашите специалисти подбират и организират най-изгодната стратегия за Вас!