Profio – Студио за уеб дизайн и дигитален маркетинг

Edit Content

Начало

Изработка на сайтове

Фирмен сайт визитка

Какво е сайт визитка?

Сайт визитка

Уеб сайт визитка е малък уебсайт, предназначен да представя информация за конкретно лице, компания, стоки или услуги. Обикновено има ограничен брой страници и функционалност и се използва за предоставяне на кратка, смислена информация за вас или вашите дейности в Интернет.

Проекти

Примери за сайт визитка

Компактен и елегантен, сайтът тип визитка е идеален за представяне на вашето бизнес портфолио. Вижте някои от нашите примери.

Цени за изработване на сайт визитка

Цената за създаване на уеб сайт визитка може да варира от един доставчик до друг и зависи от различни фактори, като обем на работа, сложност на дизайна, функционалност и др. Обикновено уебсайтовете с визитки струват по-малко от сложните корпоративни или търговски уебсайтове.

Цената на уебсайт за визитка може да започне от 300 евро, ако използвате готов дизайн или от 600 евро, ако искате да създадете уникален дизайн и да персонализирате готов уебсайт за визитка.

Поръчвайки уеб сайт визитка, вие ще получите удобен инструмент за онлайн присъствие на вашата компания, който ще ви помогне да привлечете нови клиенти, да предоставите информация за дейността си и лесно да взаимодействате с вашата аудитория.

Предимствата на сайт визитка

 • Ефективно онлайн присъствие

  Позволява ви да имате онлайн присъствие и да представите себе си, вашата компания или вашите услуги.

 • Удобство

  Това е лесен начин да предоставите на клиентите основна информация за вас или вашата компания.

 • Мобилна адаптация

  Съвременните сайтове-визитки обикновено са адаптирани за изглед на различни устройства, включително мобилни телефони и таблети.

 • Лесен за редактиране

  Можете бързо и лесно да променяте и актуализирате информацията в сайта, благодарение на административния панел.

 • Уникальный дизайн

  Уеб сайт за визитка може да бъде създаден да отговаря на вашата марка и индивидуални нужди, което го прави уникален.

 • Управление на заявки

  Някои сайтове визитки могат да включват система за проследяване на клиенти, която ви позволява да проследявате интереса и връзката с вашата аудитория.

Сайт визитка - Въпроси и отговори

Сайт визитка е малък уебсайт, предназначен да представя лична информация, компания, продукти или услуги в Интернет. Обикновено има ограничен брой страници и функционалност.

Предимствата на уебсайт с визитки включват:
Ефективно онлайн присъствие.
Лесно представяне на основна информация.
Адаптация за различни устройства (мобилни, таблети, компютри).
Възможност за лесно редактиране на информация.
Уникален дизайн и административен панел.

Цената на уебсайт визитка зависи от различни фактори, като обем на работа, сложност на дизайна, функционалност и др. Обикновено разходите могат да започнат от 300 евро за предварително направен дизайн или 600 евро за персонализиран дизайн и финални настройки.

Срокът за създаване на уеб сайт визитка зависи от сложността на проекта и задачите. Обикновено те могат да варират от няколко седмици до няколко месеца.

Сайтовете визитки обикновено имат административен панел, който позволява на собственика лесно и бързо да редактира съдържанието на сайта, включително текстове, изображения и други елементи.