Profio – Студио за уеб дизайн и дигитален маркетинг

Какво е онлайн магазин?

Онлайн магазин

Онлайн магазинът е електронна платформа за търговия, където можете да купувате стоки и услуги онлайн. Предлага удобен начин за търсене, сравняване и закупуване на продукти онлайн, обикновено с опция за доставка до дома ви.

Проекти

Примери за онлайн магазин

Открийте част от нашите проекти. Разгледайте нашето портфолио с изработени онлайн магазини

Цени за изработване на онлайн магазин

Създаването на онлайн магазин е ключова стъпка за фирми, които искат да разширят своето онлайн присъствие. Цената за създаване на онлайн магазин може да варира в зависимост от няколко ключови фактора и разбирането какво влияе върху тази цена е от решаващо значение за вземането на информирано решение.

Цената за създаване на интернет магазин, започва от 1000 € и зависи от различни фактори. Изборът на платформа за електронна търговия, функционалност, дизайн, количеството на продукти, интеграцията и сигурността влияят върху крайната цена. Разбирането на тези елементи е жизненоважно за ефективното бюджетиране и вземането на информирани решения.

Помислете за дългосрочната стойност и потенциалната възвръщаемост на инвестицията, когато вземате решение. Един ефективно разработен интернет магазин може да бъде мощен инструмент за увеличаване на продажбите и разширяване на вашата клиентска база.

Предимствата на онлайн магазина

  • Удобство

    Онлайн магазините предлагат несравнимо удобство. Купувачите могат да разглеждат и купуват продукти или услуги от комфорта на домовете си или в движение, елиминирайки необходимостта да посещават физически магазини.

  • 24/7 достъпност

    Онлайн магазините никога не затварят. Те са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което позволява на клиентите да правят покупки по всяко удобно за тях време, което го прави особено удобно за тези с натоварени графици.

  • Богат избор

    Онлайн магазините обикновено предлагат широка гама от продукти и услуги. Купувачите могат да изследват разнообразна гама от опции, да сравняват цените и да четат отзиви, което улеснява намирането на точно това, което искат.

  • Сравнение на цените

    Клиентите могат лесно да сравняват цените и функциите онлайн, като гарантират, че ще получат най-добрите сделки. Това ниво на прозрачност дава възможност на купувачите да вземат информирани решения за покупка.

  • Удобна доставка

    Онлайн магазините често предлагат различни опции за доставка, включително доставка до дома или вземане от място. Тази гъвкавост отговаря на различните предпочитания и нужди на клиентите.

  • Глобален обхват

    Интернет магазините могат да достигнат до глобална аудитория. Бизнесът може да разшири своята клиентска база отвъд географските граници, потенциално увеличавайки продажбите и представянето на марката.

Онлайн магазин - Въпроси и отговори

За да създадете онлайн магазин, ще ви трябва име на домейн, хостинг, платформа за електронна търговия, дизайн и функционалност на вашия магазин. Нашите специалисти в студиото са истински професионалисти и са готови да предоставят изчерпателни съвети!

При нас ще получите висококачествен онлайн магазин!

Средната цена за създаване на онлайн магазин започва от 1000 евро и може да варира в зависимост от обхвата на работата, функционалността и дизайна. 

Функционалността на онлайн магазина съчетава възможност за добавяне и премахване на продукти, онлайн разплащане, продуктово отчитане, управление на складови наличности, интеграция със CRM и други функции, съобразени с нуждите на вашия бизнес.

Ще получите окончателното предложение с посочената цена и времева рамка за изработка на уебсайт в рамките на 2-5 работни дни.

Безопасността е важна! Използвайте SSL сертификат, за да шифровате клиентски данни, да поддържате софтуера актуален и да инсталирате мерки за сигурност. Поръчвайки уеб сайт от нашето студио, Вие ще получите надежден и сигурен онлайн магазин.

За да привлечете клиенти към уебсайта на вашия онлайн магазин, съсредоточете се върху оптимизацията за търсачки (SEO), за да подобрите видимостта на уебсайта си в резултатите от търсенето. Използвайте маркетинг в социалните медии, имейл маркетинг и създаване на съдържание, за да се ангажирате с вашата аудитория. Предлагайте качествени продукти или услуги, отлично обслужване на клиентите и конкурентни цени, за да задържите и привлечете клиенти.

Нашите специалисти подбират и организират най-изгодната стратегия за Вас!